Кошик
4 відгуків
ул. Шевченко, 101, Хмельницький, Україна
+380 (67) 380-96-83
ООО "Стар Лайт Україна"

Тістоміс горизонтальний GoodFood SM2

  • В наявності
  • Код: SM2

8 200 ₴

+380 (67) 380-96-83
приймання замовлень, на ремонт
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Тістоміс горизонтальний GoodFood SM2
Тістоміс горизонтальний GoodFood SM2
8 200 ₴
В наявності
+380 (67) 380-96-83
приймання замовлень, на ремонт
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Тістоміс горизонтальний GoodFood SM2 Тістоміс горизонтальний GoodFood SM2 - Застосовується для замішування крутого тіста. - Діжа та спіраль тістомісу з нерж.сталі. - Діжа 225х180х190h повертається на 90 градусів для вивантаження тесту. - Разове завантаження тіста 2,5 кг, час одного замішуючи 5–10 хв. - Одна швидкість обертання. - Напруга 220 В. - Потужність 0,37 кВт. - Габарити: 370х240х370 мм. – Вага 18 кг. - Пакувальні розміри: 405х275х40. – Вага в упаковці: 19 кг. Експлуатація 1. Встановіть тістомісильну машину на стійкій робочій поверхні, підключіть до джерела живлення, натисніть вимикач для запуску двигуна, дайте попрацювати машині вхолосту, переконайтеся, що обертання ротора збігається з напрямком стрілки на кришці шестірні, перевірте систему приводу, переконайтеся в надійності заземлення. 2. Змастіть діжу і місильний орган рослинним маслом, щоб уникнути прилипання тіста. 3. Заміс тіста можна здійснювати після того, як ви переконалися в готовності машини до роботи. Спочатку засипте борошно в діжу, потім додайте води згідно пропорції. Співвідношення борошна до води 100 : 40-50. Якщо тісто дуже сухе, додайте ще трохи води. Якщо тісто налипнуло на місильний орган і обертається разом з ним, присипте місильний орган і діжу борошном. Щоб уникнути потрапляння борошна на підлогу, закривайте машину кришкою перед запуском. Коли мука з водою замісилась у тісто, підійміть захисну кришки діжі для запобігання тиску на машину і деформації діжі. 4. Змішуйте інгредієнти протягом 3–8 хвилин. Потім вимкніть живлення, вийміть центрувальні штифти і поверніть діжу під кутом 90°. Вставте центрувальні штифти назад, поверніть перемикач живлення, щоб провернути машину в процесі вивантаження тіста. Якщо тісто дуже круте, то автоматичне вивантаження неможливе. В цьому випадку необхідно зупинити машину і дістати тісто руками. 5. Проводьте чистку і технічне обслуговування машини по закінченню робіт по замісу тіста. Заливати воду в діжу не рекомендується. Залишки тіста повинні висихати і потім змісти щіточкою сухі залишки, якщо потрібно протерти вологою серветкою.
Основні атрибути
ВиробникGood Food
  • Ціна: 8 200 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner