Кошик
4 відгуків
ул. Шевченко, 101, Хмельницький, Україна
+380 (67) 380-96-83
ООО "Стар Лайт Україна"

Вафельниця гонконгська Bubble GoodFood WB1HK

  • В наявності
  • Код: WB1HK Bubble (пухирч

5 125 ₴

+380 (67) 380-96-83
приймання замовлень, на ремонт
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Вафельниця гонконгська Bubble GoodFood WB1HK
Вафельниця гонконгська Bubble GoodFood WB1HK
5 125 ₴
В наявності
+380 (67) 380-96-83
приймання замовлень, на ремонт
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Вафельниця гонконгська Bubble GoodFood WB1HK Вафельниця гонконгська GoodFood WB1HK Bubble Об'ємні пупірчасті гонконгські вафлі з начинкою всередині. Історія приготування вафель відправляє нас на тісні вулички Гонконгу, де в 50-х роках минулого століття місцевий кондитер вигадав страву, приречену на успіх у місцевих жителів, а незабаром і у туристів. Вафлі дивовижної форми, у вигляді кульок, так швидко стали популярними, що через кілька десятків років з'явилися сотні кафе та ресторанів по всьому світу, основна страва яких є саме гонконзькі вафлі. Вафельниця призначена для випікання об'ємних вафель, такі вафлі подаються як самостійна страва або десерт з наповненням фруктами, джемом, вершками або шоколадом. Устаткування підійде для використання як у ресторанах чи кафе, так і у фаст-фуд закладах. Характеристики: - Корпус виготовлений із нержавіючої сталі. - Робоча поверхня з антипригарним покриттям. - Однопостова. - Об'ємні пухирчасті гонконгські вафлі. - Нагрів здійснюється одночасно згори та знизу. - Терморегулятор 0–250°С. - Таймер 0–5 хв. - Стійка основа. - Потужність ТЕНу 1,4 кВт. - Напруга: 220 В / 50 Гц. - Габаритні розміри: 225х420х290 мм. – Вага: 6 кг. - Пакувальні розміри: 485х295х315 мм. – Вага в упаковці: 6,5 кг. РЕЦЕПТ ГОНКОНГСЬКИХ ВАФЕЛЬ Особливість вафель із Гонконгу у їхній формі – це кульки. Пластину можна загорнути кульочком, трубочкою або як завгодно і наповнити морозивом, кремом, ягодами з вершками або м'якою горіховою карамеллю. Але що говорити про начинки, якщо поки немає випеченої вафельки? Складові: Борошно – 140 гр.; Пекарський порошок для випікання – 7,5 гр.; Сухий порошок для заварного крему чи пудингу – 1 ст. л.; Крохмаль тапіоки чи кукурудзяний – 28 гр.; Курячі яйця – 2 шт.; Цукор - 140 гр.; Концентроване молоко (можна солодке) - 28 гр.; Вода кип'ячена тепла – 140 мл; Олія рослинна без запаху – 28 гр.; Ванільна есенція – 2-3 крапельки. Невелика кількість рослинної олії, для змащування форми. Метод: 1. Просіяти борошно, змішати всі сухі сипучі інгредієнти. 2. Яйця окремо збити з цукром, але не міксером, а дерев'яною ложкою чи лопаткою. 3. Додати до яєць молоко, воду, вимішати. 4. З'єднати сухі та рідкі маси і дуже добре промішати, щоб не залишилося жодної грудочки. 5. Додати до тіста ванільну есенцію, влити олію, промішати і прибрати, накриту харчовою плівкою миску з тістом, до холодильника на 60 хвилин. Порада! Після того, як тісто постоїть у холоді годину, його потрібно зігріти перед випіканням до кімнатної температури. Рецепт можна доповнювати какао, кокосовою стружкою, корицею чи іншими добавками. А ще дуже непогано попередньо збити яйця з цукром до густої білуватої маси, гонконгські вафлі стануть ще хрумкішими і смачнішими.. Що стосується начинки, то можна покласти морозиво з горішками або подивитись фото вафель і вибрати щось новеньке. Смачного!
Основні
ВиробникGood Food
  • Ціна: 5 125 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner